Ik ben er helemaal klaar mee.. wat een K-voorbereiding!!

Gisterenochtend trok ik mijn gordijnen open en zag tot mijn verbijstering dat er alweer sneeuw gevallen was. Dan krijg ik toch echt de neiging om gelijk weer terug het bed in te gaan.. Vind je het gek? We hebben al winter sinds wat is het? November.. Dat is toch niet normaal meer. Ik was eigenlijk van plan om nog wat overbodige kilometers te maken in de voorbereiding naar de marathon van Barcelona. Gewoon voor de fun. De lol is er wel even af. Dan maar rust.

Sowieso had ik het er al van genomen in het weekend. Lekker met de kids relaxen. Beetje rondlopen in de stad, naar de bioscoop, samen pizza maken, heerlijk ontspannen. Volgens mij een van de belangrijkste dingen in een voorbereiding. Allen even oppassen voor de papa-manipulator. Probeer elk contact te vermijden!!

Maar wat een K-voorbereiding. Hoe kan ik op deze manier een marathon lopen? Ik heb werkelijk geen flauw idee maar het zal me worst wezen. Vrijdag vlieg ik naar Barcelona. Zaterdag mijn startnummer ophalen. En zondag is het zover. De start is op de placa Espanya om half 9.. half 9.. slik.. on-spaanse tijden. zou ik zeggen.. Tijd is toch geen issue in Spanje.

Daar gaan we dan.. de heuvel op richting Camp Nou, het stadion van de lokale voetbalclub. Hup Barca en door.. langs de Pedrera richting de Sagrada Familia. Geen tijd om de rij te staan voor een kaartje. Via diverse omwegen naar het strand. hummm.. het strand.. heerlijk.. mooie herinneringen.. Nog maar 10 km.. en door naar de Arc de Triomf. Hopelijk staan daar wat vrienden me aan te moedigen. Langs de placa Catalunya richting het standbeeld van Columbus. Hij geeft me nog wat laatste aanwijzigen. Goed, toch maar niet richting de nieuwe wereld en door richting de finish. Heerlijk tochtje…

Ik heb de afgelopen weken zo’n 200 km gelopen. Door wind en sneeuw en hagel en weet ik veel wat nog meer. Ik was nog even ziek, zwak en misselijk. Het was bizar. Ik ben er klaar mee. De voorbereiding moet maar goed genoeg zijn. Soms weet ik het allemaal zo goed en lijkt het op en top onder controle.. Nu heb ik geen flauw idee hoe het zal lopen.. Het zal allemaal wel goed komen. Vandaag was het 19 graden en de zon scheen.. In Barcelona dan.. Moet ik nog meer zeggen.. Ik heb er onwijs veel zin in..

6 gedachten over “Ik ben er helemaal klaar mee.. wat een K-voorbereiding!!

  1. Ja, gevonden! Ik heb nog een kleine leesachterstand zie ik. Leuk om te lezen hoor!

  2. Barcelona man..dat kan toch niet anders dan goed gaan en genieten blazen ! En..ja..je moet er een ‘stukje’ lopen. Maar die route en bezienswaardigheden jongen…
    Ik wil bewijs zien dat je het zwaar hebt gehad:-) Godsamme meer als 20 graden…
    Doe Messi de groeten. Buena suerte. Veel succes.

  3. Ja ook gevonden. Na zo’n heerlijke training op de dinsdag moet het natuurlijk goedkomen. Ik ga je volgen de komende dagen. Succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *